Filters
Kategorie blogu
Blízko

EKOLOGICKÉ PĚSTOVÁNÍ, PEČLIVÁ SKLIZEŇ, ŠETRNÁ PŘEPRAVA - PROCES VZNIKU ALOE VERA DRINKING GELU

Vývoj a výroba produktů z Aloe Vera je jednou z klíčových kompetencí LR Health & Beauty již více než 15 let. LR zpracuje přes 12 000 tun listů Aloe Vera ročně a díky tomu se řadí mezi největší světové výrobce tohoto typu produktů.

Od roku 2002 prodala společnost LR více než 70 milionů Aloe Vera produktů péče a 55 milionů litrů Aloe Vera Drinking Gelů. A protože právě poptávka po gelech celosvětově roste, zareagovagovala LR rozšířením produkce:

Abychom zohlednili rostoucí poptávku po produktech a růst společnosti, rozšířili jsme výrobní kapacity v Ahlenu o nové výrobní místo," vysvětluje Dr. Thomas Stoffmehl, generální ředitel společnosti LR Health & Beauty.

Pečlivě řízený kultivační a výrobní proces zaručuje vysokou kvalitu Aloe Vera Drinking Gelů

Při výrobě používáme výhradně vysoce kvalitní gel z listů rostlin rostoucích v Mexiku. Naše plantáže se nacházejí přímo na Mexické plošině v nadmořské výšce asi 1000 metrů, kde Aloe roste v půdě bohaté na živiny, za velmi dobrých organických podmínek.

Po dvou až třech letech jsou rostliny připraveny na sklizeň. S gelem z listů se během celého procesu jeho získávání nakládá extrémně opatrně. LR sleduje jeho kultivaci i zpracování přímo na místě, aby bylo za všech okolností dosaženo té nejlepší kvality.

Gel z listů je následně přepravován lodí a nákladním automobilem do Ahlenu, kde je skladován ve formě šetrného zchlazení do dalšího procesu, samotné výroby.

Kvalita pro nás má prioritu. Proto dodržujeme i na místě výroby ty nejvyšší hygienické normy," říká Dr. Thomas Stoffmehl.

Přísně hlídané přístupové prvky, vzduchové uzávěry, filtry částic a kvalitní čisticí systémy zaručují bezchybný výrobní proces.

Na naše produkty dohlížejí i nezávislí odborníci

SGS Institut Fresenius (nezávislý poskytovatel laboratorních služeb) vystavuje Aloe Vera Drinking Gely od listopadu 2002 opakovaným kontinuálním kontrolám kvality, které přesahují zákonné požadavky. Kontroluje parametry chemické, biologické i potravinové bezpečnosti. Tyto kontroly, které pro nás dopadají opakovaně pozitivně, jen dokládají vysokou jakost LR Aloe Vera Drinking Gelů.

Zákazníci tak mohou mít jistotu, že se jim do rukou dostává skutečně spolehlivý produkt.